Klessens en De Koning BV Elektro - Helmond

Company name
Klessens en De Koning BV Elektro
Location
Rietbeemdweg 2, 5705BH, Helmond, Netherlands
View Map
Contact number
0492-532133
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Welkom op de website van Elektro Klessens & de Koning B.V.Elektro Klessens & de Koning B.V. heeft zich de afgelopen 25 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van engineering, realisatie, onderhoud en beheer van installaties op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechnologie, telematica en industriële automatisering voor utiliteit en industrie. De formule van "alles onder een dak" om te komen tot totaaloplossingen, heeft velen doen besluiten te kiezen voor Elektro Klessens & de Koning B.V. Door een transparante structuur zijn wij in staat alert te reageren op de wensen van de klant en nieuwe ontwikkelingen in de markt.Elektro Klessens & de Koning B.V. staat al jaren garant voor kwaliteit en maatwerk. Het kwaliteitsbeleid van het bedrijf komt o.a. tot uiting in de certificeringen  
Show more die behaald zijn. Men is ISO-9001:2000 gecertificeerd, daarnaast tevens gecertificeerd KOMO INSTAL en beveiligingsinstallateur (BORG/BMI). Elektro Klessens & de Koning B.V. is aangesloten bij de branchevereniging UNETO/VNI en ingeschreven bij de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI).

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Klessens en De Koning BV Elektro or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP