VDK Engineering BV

Company name
VDK Engineering BV
Location
Teylingerlaan 13, 2215RT Voorhout
View Map
Contact number
0252-533191
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
VDK Engineering is een dynamisch teken- en adviesbureau in de staalbranche.Uw vragen of problemen zijn voor ons vooral een uitdaging.Onze kracht is onze kennis en ruime ervaring op het gebied van staalbouw.Wij beschikken over twee constructeurs en zeven Strucad/Tekla tekenaar-constructeurs.Samen vormen wij een gemotiveerd en vooral gedreven team, dat u kan bijstaan in het oplossen van al uw vragen op het gebied van staalconstructies, zoals- Het genereren van Strucad/Tekla modellen voor materiaal uittrek en/of calculatiedoeleinden.- Het maken van constructie ontwerpberekeningen.- Het genereren van Strucad/Tekla modellen voor ontwerppresentaties.- Het vervaardigen van plantekeningen.- Het maken van detailberekeningen. - Het vervaardigen van werkplaatstekeningen.- Het doen van projectbegeleiding.De getoonde projecten op deze site geven u een goede indruk over wat wij kunnen.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from VDK Engineering BV or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP