Schöll Advies Van

Company name
Schöll Advies Van
Location
Postbus 33, 5160AA Sprang-Capelle
Contact number
0416-280880
Listed in categories
Company description
Van Schöll Advies is een onderneming die gevormd wordt uit een aantal (inmiddels) zelfstandige managers, die hun sporen hebben verdiend als bestuurder van middelgrote ondernemingen. Gezamenlijk leggen we ons toe op het ontwikkelen en leveren van oplossingen in de vorm van producten en diensten die daadwerkelijk en aantoonbaar bijdragen aan de verbetering van de bedrijfsvoering van de organisaties waarmee we werken. Kenmerkend daarbij is dat we niet alleen oplossingen adviseren, maar deze ook daadwerkelijk samen met de betreffende organisatie duurzaam implementeren. Gezien onze achtergrond doen we dit graag op basis van resultaatgebonden beloning. Bij het ontwikkelen van producten hanteren we het 80-20 principe. Dat wil zeggen, 80% van het product is generiek voor een bepaald marktsegment  
Show more en door Van Schöll Advies vooraf ontwikkeld, en dat 20% voor een specifieke organisatie op maat wordt gemaakt. Dit levert een unieke combinatie van snelheid en flexibiliteit op en vermindert de kosten, terwijl de baten voor de organisatie onverminderd hoog blijven.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Schöll Advies Van or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP