Let's Dance Events

Company name
Let's Dance Events
Location
Verl Scholtenskanaal WZ 39, 7881KB Emmer-Compascuum
View Map
Contact number
Listed in categories
Event EquipmentAudio Visual
bruiloftshow
drive-in show
Emmen
emmer-compascuum
evenement
feest
Show more
Geluid
geluidverhuur
jubileumshow
jubileum show emmen
kwaliteit
Location map
Company description
Welkom op de site van Let’s Dance Events Hebt u geluid nodig voor een evenement of een drive in show voor een feest ? Wij zijn u graag van dienst. Let’s Dance Events beschikt over geluidssystemen van zeer hoge kwaliteit voor diverse toepassingen. Bij Let’s Dance Events staat kwaliteit hoog in het vaandel wat bij al onze klanten als zeer prettig wordt ervaren. U betaalt bij ons de prijs die afgesproken is, dus geen meerprijzen achteraf. De prijzen zijn inclusief BTW, halen en brengen, op en afbouwen en eventueel technisch personeel voor de bediening van de apparatuur. Wij van Let’s Dance Events zijn van mening van welke dienst u ook gebruik maakt, het moet compleet zijn.Ons motto is dan ook “uitpakken”.Wat voor u betekent dat er niks aan het toeval overgelaten  
Show more wordt om u feest of evenement te laten slagen. Klik op de buttons om de diverse toepassingen te bekijken.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Let's Dance Events or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP