GB Bouw - Geleen

1.0 1 Review
Company name
GB Bouw
Location
Reinaertstraat 14, 6166km, Geleen, Netherlands
View Map
Contact number
046-4751988
Location map
Company description
GB Bouw is located in Geleen, Netherlands. Company is working in Construction Services, Construction, Renovation business activities. You can reach the company by phone at 046-4751988

Reviews

1 Review
1.0
 
Write a Review
1.0
In 2010 hebben we GB bouw (Richard Borger, Reinaertstraat 14, 6166 KM Geleen, Mobielnummer 06-********, ) gecontracteerd voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden. Het ging om het realiseren van een overkapping, 2 badkamers waarvan 1 met toilet, een aparte toilet, een schouw met haard en het leggen van een vloer. Tijdens de werkzaamheden waren er al heel wat dingen misgegaan door toedoen van Borger, zoals het kleurverschil in de voegen op de badkamers en toilet (Borger beweert dat dit onze fout is? ), het beschadigen van het ligbad met een beitel en het beschadigen van een nieuwe spoelbak in een nieuwe keuken met een emmer cement.
Bij het maken van de overkapping ( geholpen door zijn broer Roger Borger, eigenaar van: Bouwadviesburo B3, kozijndirect.com bv, daar valt naar mijn mening ook veranda direct.nu onder en Goed Gedaan BV) vielen ons vreemde dingen op. Hierop hebben we Borger gesommeerd te stoppen met de werkzaamheden. Omdat we verzekerd zijn voor rechtsbijstand hebben we de ARAG ingeschakeld.
Op diverse verzoeken van ARAG gaf Borger geen of onvoldoende antwoord. Pas bij het aanhangig maken van de zaak bij de rechtbank gaf hij gehoor. Na het inschakelen van diverse experts bleek dat er nogal wat misstanden waren. Vooral bij de gemaakte overkapping. Volgens de expert kon deze amper 85 kg./m2 dragen, terwijl deze toch voornamelijk is gemaakt door Roger Borger ( in opdracht van Richard Borger ) en deze nota bene eigenaar is van bouwadviesburo B3 (bouwkundig).
Om een lang verhaal kort te maken: Het hele gedoe heeft vanaf het stoppen van de werkzaamheden in maart 2011 tot de uitspraak van de rechtbank ( maart 2015 ) 4 jaar in beslag genomen.
De uitspraak van de rechter hield in dat Borger (GB bouw ) een vergoeding aan ons verschuldigd was voor het herstellen van de schade. Borger ( GB bouw ) kon dit echter niet direct betalen, waardoor we ook nog eens een betaalregeling met hem hebben moeten treffen.
Dit zijn onze ervaringen met GB bouw en indirect ook met Roger Borger. In onze ogen zijn het knoeiers. Mocht u na het lezen van bovenstaande toch nog GB bouw willen contracteren, zou mijn advies zijn, laat alles op papier zetten tot en met de te gebruiken schroeven en de kwaliteit waar het geleverde of gemaakte werk aan moet voldoen.

ps. GB bouw wordt als montagebedrijf genoemd op de site van kozijndirect.com, evenals Van Mulken bouw & timmerwerken, Stukkenderhof 6, 6191 DX Neerbeek. Mobielnummer 06-********,die voor GB bouw ook werkzaamheden heeft verricht bij onze verbouwing.
Ten tijde van onze verbouwing was GB bouw bij geen enkele vakvereniging of iets dergelijks aangesloten.



Questions & Answers

Have questions? Get answers from GB Bouw or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP