Bab Zonwering - The Hague

Company name
Bab Zonwering
Location
BAB zonwering B.V.. Renbaanstraat 92, Scheveningen, The Hague, Netherlands
View Map
Contact number
+31703502088
Company manager Bab Zonwering
Establishment year 2010
Employees 16-25
Registration code snq9wa1f3t0rjv7kd5xbgz864y2mch
E-mail address
Location map
Company description
Bij BAB zonwering bent u aan het juiste adres voor prachtige en functionele markiezen, knikarm zonneschermen, rolluiken en screens! BAB zonwering is al jarenlang een begrip in Den Haag en omstreken. Wij zijn al meer dan 50 jaar specialist in het maken van zonwering.

Wij hebben een breed assortiment, de markiezen bijvoorbeeld, worden op maat gemaakt in onze eigen werkruimte, volledig handgemaakt. Op die manier worden er vele varianten geproduceerd en zo ook een zonwering naar uw smaak. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Komt u er zelf niet uit, neem dan contact op en helpen wij u graag verder!
Zonwering Den Haag
Bent u op zoek naar zonwering in Den Haag en omgeving? BAB zonwering Den Haag is meer dan alleen een begrip. Wij zijn al meer dan 50 jaar specialist in het vervaardigen van  
Show more prachtige zonweringen op maat.

Er zijn verschillende soorten zonwering, waaronder de kenmerkende markiezen. Markiezen zijn erg populair als zonwering in Den Haag. Waar u ook kijkt, dit type zonwering ziet u overal in Den Haag Hangen. Naast markiezen kunt u uiteraard ook voor een wat meer moderne zonwering bij ons terecht, zoals knikarmschermen en screens. Welk type zonwering u ook kiest, alles wordt bij ons op maat gemaakt.

Duurzame kwaliteit en optimaal wooncomfort
BAB zonwering Den Haag staat garant voor duurzame kwaliteit en optimaal wooncomfort. Onze missie is niet voor niets: het wooncomfort van onze klanten vergroten en het aanzicht van het pand verrijken. Kiest u voor BAB zonwering Den Haag, dan kiest u voor jarenlang gebruiksplezier. Wij staan van begin tot eind voor u klaar, dat begint al met het geven van persoonlijk advies. De zonwering wordt door onze professionele monteurs geplaatst. Onze monteurs hebben veel ervaring met het plaatsen en aansluiten van alle soorten zonwering in Den Haag.

Waarom is zonwering zo belangrijk? In de zomer schijnen de warme zonnestralen op uw woning, de warmte komt zo uw huis binnen. Het gevolg is dat de binnentemperatuur flink stijgt. Dankzij buitenzonwering worden deze zonnestralen afgeschermd, uw huis blijft heerlijk koel. Daarnaast zorgt zonwering ook voor beter zicht. U heeft dan geen last van vervelende zonnestralen die het zicht op beeldschermen belemmeren. Met BAB zonwering Den Haag is uw woning straks zomerproof.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Bab Zonwering or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP