Notariskantoor Kampschöer

Company name
Notariskantoor Kampschöer
Contact number
073-5991281
Listed in categories
Company description
Onder de rook van het schitterende kasteel van Ammerzoden is al bijna tweehonderd jaar het notariskantoor Kampschoër gelegen. Graag heet ik u van harte welkom en via deze website wil ik u graag een eerste indruk geven van mijn kantoor en van de medewerkers.Voorop staat de persoonlijke aandacht voor u als cliënt. Het notariële rechtsgebied is juridisch ingewikkeld en raakt vele gebieden van uw dagelijks leven. Samenwonen of trouwen, het kopen van een huis, het starten van een eigen bedrijf, wie worden uw erfgenamen ….. het zijn allemaal praktische vragen met grote juridische en fiscale gevolgen. Wij willen u hierin als deskundige bij uitstek graag begeleiden en adviseren.De traditionele kwaliteiten als betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en rechtszekerheid staan na bijna 2 eeuwen nog  
Show more fier overeind. We gaan anderzijds wel met de tijd mee door een modern kantoor, goede automatisering en hoge opleiding van onze medewerkers.Juridische taal is nodig voor rechtzekerheid maar is voor niet juristen vaak niet te lezen. Wij proberen onze akten, brieven en adviezen zo duidelijk mogelijk te schrijven. Bovendien kunt u altijd een (gratis) toelichting krijgen op de concept akten. Het is namelijk onze zorg dat in de akte precies staat wat u wilt. Zodat uw akte u beschermt als …. een kasteel!

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Notariskantoor Kampschöer or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP