Gijssel BV A P

Company name
Gijssel BV A P
Location
Dorpsplein 6, 4424CA Wemeldinge
View Map
Contact number
0113-621376
Website address
E-mail address
Location map
Company description
Wij zijn een mechanisatiebedrijf dat gespecialiseerd is in de fruitteelt, maar ook op andere gebieden machines ontwerpt, bouwt of aanpast.Wij kunnen u een compleet pakket bieden met gerenommeerde merken zoals Fendt, Perfect en Campagnola. Maar het allermooiste is dat we alle machines optimaal samen kunnen laten werken en zelf een ruim assortiment Gijsselbouw apparaten hebben die uw leven een stuk makkelijker kunnen maken.Het voordeel van onze eigen lijn is dat wij ontwerp, productie, service , ondersteuning en onderhoud in eigen hand hebben. Dit betekend voor u een snelle diagnose en oplossing voor uw probleem.Een glimmend bedrijfspand en flitsende verkopers zult u bij ons niet tegenkomen, maar mensen met liefde voor de apparaten die ze bouwen en onderhouden wel. Hun grootste uitdaging is  
Show more om uw werk zo prettig mogelijk te maken en de machines zo optimaal te bouwen en in te regelen zodat u zonder problemen aan de slag kunt.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Gijssel BV A P or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP