Werde BV Machinefabriek Van

Company name
Werde BV Machinefabriek Van
Location
Randweg-Zuid 9, 6021PT Budel
View Map
Contact number
06-22693863
Website address
Listed in categories
Location map
Company description
Een modern bedrijf met ouderwets vakmanschap. Machinefabriek van Werde is gespecialiseerd in verspanende metaalbewerking en fabriceert met name grote nauwkeurige onderdelen en complete producten voor de meest uiteenlopende industrieën. Machinefabriek van Werde is méér dan een toeleverancier van onderdelen. Door de korte organisatorische lijnen en de flexibele opstelling is Machinefabriek van Werde vooral ook uw ideale partner voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Machinefabriek van Werde is een dynamisch bedrijf en vindt binnenkort zijn onderkomen in een nieuw en modern pand aan de Clement van Maasdijkstraat in Budel. Het machinepark is bestaat uit grote nauwkeurige CNC Bedfrees machines en grote CNC/conventionele draaibanken. Onlangs is er geïnvesteerd in CNC Bedfrees machine  
Show more met een slag van 5 meter, vierde as, gereedschapwisselaar en programmeerbare kop. Aansturing van de CNC-machines is centraal geregeld en wordt ondersteund door middel van een eigen 3D CAD/CAM programmeer station.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Werde BV Machinefabriek Van or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP