Refill Coffee Service

Company name
Refill Coffee Service
Location
Oude Meer 19, 6093CS Heythuysen
View Map
Contact number
0475-453785
Website address
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Welkom bij Refill Coffee Service.Onze kracht zit in onze koffie en onze service. Want met een bedrijf dat het woord service in haar merknaam heeft, mag u wel wat verwachten.Refill Coffee Service is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van koffievoorzieningen binnen bedrijven en instellingen. Niet alleen het leveren van het totale pakket aan ingredienten en toebehoren maar ook het onderhoud en service vormen een belangrijke pijler binnen de organisatie. Onze service is persoonlijk en betrokken. Deze begint voor de aankoop en gaat door tot en met het leveren, onderhoud en service. Want, wij begrijpen dat u geen drie dagen op een monteur wilt wachten en dat een bestelling geen dagen op zich kan laten wachten. Dat is het voordeel van een leverancier ‘om de hoek’!Ontdek nu zelf de kracht van onze koffie!

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Refill Coffee Service or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP