Skafa Schaafijs en Soulfood - Amsterdam

Company name
Skafa Schaafijs en Soulfood
Location
Gerard Doustraat 202/2, 1073XB, Amsterdam, Netherlands
View Map
Contact number
06-12775353
Listed in categories
BrokersCatering
Bakkeljauw
Kerrie ei
Kip kerrie
Show more
Kip Ketjap
schaafijs
schaafijs bestelling
Location map
Company description
Skafa is simpelweg schaafijs en soulfood op wielen. Het is begonnen op een warme lentedag in 2005 toen ik gevraagd werd om een activiteit te organiseren voor een moederdagviering. Met een geleende ijsschaaf (van mijn moeder), een blok ijs en een kruiwagen deelde ik gratis schaafijs uit. Dit eenvoudige idee bleek een groot succes en plantte het zaadje voor het concept mobiel schaafijs. Niet veel later reed ik op mijn fiets door de stad met een achterop een blok ijs in een krat en siropen in mijn fietstas om schaafijs te verkopen aan heel Amsterdam. Door schaafijs te combineren met mijn passie voor koken is zo op organische wijze skafasoulfood onstaan. Inmiddels is de fiets vervangen door een echte Skafa Mobiel! Zie het als een kleine toko op wielen met Amsterdam als thuisbasis. Skafa brengt de caribische flavour naar festivals en feestjes, maar ook gewoon bij jou om de hoek!

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Skafa Schaafijs en Soulfood or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP