Camping Wittelterbrug

Company name
Camping Wittelterbrug
Location
Wittelterweg 31, 7986PL Wittelte
View Map
Contact number
0521-598288
Listed in categories
Camping and Caravans
camping
familiecamping
gezinscamping
jaarplaatsen
Show more
kindvriendelijk
overdekt
Location map
Company description
Camping Wittelterbrug is knus, compleet, kindvriendelijk en geliefd om de centrale ligging tussen de natuurgebieden van Diever en Dwingeloo (het Drents-Friese Wold en het Dwingelderveld), waar u eindeloos kunt fietsen en wandelen. Naast de camping ligt uitstekend viswater. De voorzieningen op deze 4 sterren camping zijn van een hoog niveau (ANWB cijfer 8,3). bij ons heeft u ook gelegenheid voor een ruime jaarplaats voor uw stacaravan. Seizoensplaatsen hebben wij voor gasten die graag met hun eigen tourwagen het hele seizoen (1 april - 31 oktober) willen kamperen. Op de camping is o.a. een overdekt en verwarmd zwembad dat met mooi weer ineens verandert in een open bad, een gezellige kantine met bar, eetgelegenheid en (snack)afhaalservice, draadloos internet, nieuwe speeltuin, sport- en  
Show more speelveld, jeu de boulesbaan, fietsverhuur, verhuur van stacaravans en kampeerbungalows, nieuwe sanitairgebouwen en een actief recreatieprogrammma voor het hele gezin. In het voor en na seizoen bijzonder geschikt voor onze 50+ ers.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Camping Wittelterbrug or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP