Bos Accountancy L J

Company name
Bos Accountancy L J
Location
Leeuwetand 43, 1775BS Middenmeer
View Map
Contact number
0227-712364
Listed in categories
Audit and Accounting
accountancy
Accountant
accountantskantoor
administratie
Show more
belasting
Belastingaangifte
Location map
Company description
Welkom op de site van - L.J. Bos Accountancy - gevestigd in Middenmeer. Wie zijn wij? Wij zijn een accountants- en belastingadvieskantoor werkzaam in het midden- en kleinbedrijf alsmede in de agrarische en particuliere sector. Het kantoor staat voor persoonlijke, betrouwbare en professionele benadering. Na een ruime praktijkervaring in de accountancybranche te hebben opgedaan, is Johan Bos “L.J. Bos Accountancy” gestart. Een kantoor waar alle specialismen aanwezig zijn om u met raad en daad bij te staan en professioneel te adviseren. Of het nu gaat om het (door-)starten van een bedrijf, het vastleggen van de administratie, de jaarrekening verzorgen of een -voorgenomen- fusie begeleiden. Alle zaken hiermee betrekking hebbend zoals belastingzaken en/of vermogensplanning zijn in  
Show more vertrouwde handen. Voor vraagstukken, waarbij een bijzondere expertise is vereist, heeft het kantoor zich aangesloten bij Auxilium Adviesgroep. Een organisatie van samenwerkende accountants, fiscalisten en pensioendeskundigen.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Bos Accountancy L J or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP