NS Klantenservice - Utrecht

  • Verified
    Listing
Company name
NS Klantenservice
Location
Postbus 2372, 3500gj, Utrecht, Netherlands
View Map
Contact number
+31 900 2021163
Website address
Working hours
  • Monday: 08:00 - 17:00
  • Tuesday: 08:00 - 17:00
  • Wednesday: 08:00 - 17:00
  • Thursday: 08:00 - 17:00
  • Friday: 08:00 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
Transport
Klantenservice Ns
Ns Customer Service Phone Number
Ns Klantenservice
Ns Klantenservice Adres
Show more
Ns Netherlands Contact
Sterrebaan 14 Utrecht
Location map
Company description
WIE WIJ ZIJN
NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer en houden Nederland in beweging. Onze reizigers staan in al onze activiteiten op 1, 2 en 3. We werken intensief samen om 1,2 miljoen reizigers naar de juiste bestemming te brengen en van alle gemak en service te voorzien. Door ze op tijd, veilig en in een schone trein naar hun bestemming te brengen. Maar ook door de mogelijkheid te bieden hun fiets te parkeren, een OV-fiets te huren en interessante winkelmogelijkheden te bieden op het station. Gemakkelijk reizen van deur tot deur dus.

DIVERS
Ons werk is dan ook steeds meer divers geworden – van treinen naar treinen én stations. Van alleen Nederland naar Europa. Van stoelen in een trein naar stoelen, banken, wifi en actuele reisinformatie. Van sprinters tot  
Show more hogesnelheidstreinen. Van OV Fiets en Greenwheels tot andere concepten. Van Kiosk tot Starbucks en van Julia’s tot HEMA. Het is állemaal NS.

WERKEN BIJ NS
Wij behoren tot de 10 grootste werkgevers van Nederland. Met alle mogelijkheden die we onze medewerkers hebben te bieden, creëren we vrijheid én kansen voor hen. Kansen om te groeien en om beter te worden. Onze 22.000 medewerkers denken vooruit, maken plannen voor de korte én lange termijn en groeien mee met de maatschappij. Welke rol je ook hebt, jouw werk doet ertoe. De reis van morgen begint bij jou.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from NS Klantenservice or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for NS Klantenservice is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP