Erik van Hees Schilderwerken - Uden

1.5 2 Reviews
  • Verified
    Listing
Company name
Erik van Hees Schilderwerken
Location
Groenendal 7 5405as uden, Uden, Netherlands
View Map
Mobile phone
06-33057839
Listed in categories
Location map
Company description
Erik van Hees Schilderwerken is located in Uden, Netherlands. Company is working in General Business business activities.

Reviews

2 Reviews
1.5
 
Write a Review
1.0
Waardeloos
Een waardeloze leugenaar is die erik van hees. Hij heeft ooit 8 weken iets gehad met mijn nicht. Hij vond haar geweldig, lief en zo eerlijk, dat zei hij elke dag tegen haar. En toen ineens maakte hij het uit en vertelde iedereen dat ze gestoord en een leugenaar was. Hij beschuldigde haar van stalking. Hij liet de politie allemaal accounts van messenger zien met de meest rare namen en hij gaf mijn nicht de schuld. Ik weet zeker dat hij dat zelf heeft gedaan, mijn nicht zou zoiets nooit doen. Ook heeft hij vriendinnen van haar opgesteukt. Dan ben je toch een vuile vieze schoft. Mijn nicht weet nu nog steeds niet waarom hij het uitmaakte, de avond van te voren vond hij haar nog geweldig, fantastisch en voelde hij zich zo op zijn gemak bij haar. Is toch raar. Dan is hij toch een grote smerige leugenaar. En nu stuurt hij haar bloemen, kadootjes zoals oorbellen en liefdesbrieven. Ook heeft hij al verschillende keren bij haar op de stoep gestaan. En dat terwijl hij een vriendin heeft. Mijn nicht wil er niets meer mee te maken hebben. Hij is een vuile narcistische gek. Hij heeft mijn nicht zo zwart gemaakt en iedereen laten geloven dat zij een leugenaar was, zodat hun niet de waarheid over erik zouden zien. Hoewel mijn nicht nauwelijks iets verkeerds over hem heeft gezegd.
2.0
erik van hees is een eiikel
erik van hees lijkt betrouwbaar en eerlijk maar dat is hij niet hij heeft een kennisje van mij helemaal de grond in geboort eerst zorgde hij ervoor dat ze stapel verliefd op hem werd hij was zo lief voor haar en toen ze hem geloofde en vertrouwde maakte hij uit het niets het uit de dag ervoor was ze nog de mooiste en de liefste en een dag later was het voorbij zonder rede zonder uitleg en geen ruzie gehad niets en daarna was ze ineens zomaar een leugenaar volgens hem toen ging hij nog samen spannen met twee vriendinnen van haar zogenaamde vriendinnen dan echte vriendinnen zouden dat nooit doen maar als man zijn weet je als vriendinnen slecht over een vriendin praat dan deugd degene die slecht praat niet en dat doen ze meestal als ze jaloers zijn hoe slechter ze praten hoe jaloerse ze zijn en erik van hees die is zo dom om die twee wel te geloven omdat hij niet nadenkt en aan mijn kennisje ligt het niet zei is echt een schat maar hij heeft haar wel pijn gedaan en voor de gek gehouden

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Erik van Hees Schilderwerken or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Erik van Hees Schilderwerken is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP