Reviews of Kwalitex

Here you will find reviews about Kwalitex. All reviews are checked and confirmed by our administrator, so these reviews you can trust.
1 Review
1.0
 
Write a Review
1.0
Service en vakmanschap is ronduit slecht!
Deze recensie is geschreven omdat nog steeds niet alle problemen zijn verholpen. Ed Ossevoort van Kwalitex / Alumax is niet klantgericht en komt zijn afspraken niet na. Bovendien is zijn technische kennis slecht, wat blijkt uit de fouten en afwerking bij montage en de benadering van onze problemen. Mijn advies: koop niet bij Kwalitex / Alumax!
In 2007 een serre gekocht bij Kwalitex via dhr. Ed Ossevoort, bestaande uit een vouwwand en een schuifdak. Bij plaatsing van de vouwwand, bleek de verkeerde te zijn geleverd. De vouwwand heeft een week op z’n kop in de pui gehangen. Daarna is de wand opnieuw gemonteerd, waarbij de oorspronkelijke platte drempel is vervangen door een 7cm hoge drempel!
Op hetzelfde moment is het schuifdak geleverd. Een maand te laat, zodat we een maand met een volledige open achtergevel hebben geleefd! Na enkele maanden bleek het dak hier en daar te lekken. Ed beweerde direct dat dit te maken had met de bewegende delen en de wind, zonder dat hij poolshoogte kwam nemen. Het lekte namelijk op de versteknaad van de diverse kozijnen en wel aan de hoogste kant. Tevens braken er ruiten, doordat ze op spanning stonden.
Na veel aandringen en met inzet van de rechtsbijstand kwam Ed na 2 jaar in actie en heeft alle ramen opnieuw gemonteerd. Bij deze actie zouden alle problemen moeten zijn verholpen. Hierbij werden koven beschadigd terug gemonteerd en helaas waren niet alle lekkages opgelost.
In 2013 overgestapt naar een advocaat, die direct een zaak spande tegen Kwalitex / Alumax. Het vonnis van de rechter in 2014 was duidelijk, echter, met de afspraak dat Ed Ossevoort nu snel alle problemen gaat oplossen, hebben we het vonnis niet laten betekenen. Ed kwam wederom weer in actie en loste weer wat lekkages op, ontdekte dat enkele bouten niet waren geplaatst en monteerde de rubbers die in 2007 niet waren gemonteerd. In 2016 zouden onze problemen zijn verholpen.
Helaas is dit niet het geval. Ik heb Ed Ossevoort aangegeven dat ik alsnog meerdere recensies zou gaan plaatsen, wanneer hij niet voor 15 juli jl. contact met mij opneemt voor een nieuwe afspraak. Er zijn nog 2 lekkages, waarvan ik denk dat deze kunnen worden opgelost. Helaas wordt ik gedwongen een negatieve recensie te schrijven en mijn advocaat verdere stappen te laten nemen, omdat Ed Ossevoort zijn verantwoordelijkheid niet pakt

BACK TO TOP