Mens Relatie - Venlo

  • Verified
    Listing
  • +7Years
    With Us
Company name
Mens Relatie
Location
Kaldenkerkerweg 15, Venlo, Netherlands
Contact number
088-0221900
Establishment year 2000
Employees 51-100
Registration code 5913 AB
E-mail address
Company description
OVER MENS EN RELATIE RELATIEBEMIDDELING

Mens & Relatie is het grootste bureau op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling. Door onze unieke persoonlijke benadering vinden maar liefst 3 van de 4 mensen die bij ons ingeschreven staan binnen het jaar een duurzame relatie. De mensen die staan ingeschreven zijn mensen zoals u en ik. Het kan tenslotte iedereen overkomen dat hij of zij er alleen voor staat. Maar het zijn allemaal mensen die zich ervan bewust zijn dat ze niet langer alleen door het leven willen. De één zoekt aan een latrelatie (een serieuze, duurzame relatie waarbij men elkaar trouw is, maar niet samenwoont), de ander wil het liefst een huwelijk met alles erop en eraan. Maar hoe verschillend de wensen ook zijn, u bent er altijd zeker van dat degene die u ontmoet, net als u op zoek is naar een vaste partner.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Mens Relatie or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Mens Relatie is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP