MissyDress - Voorburg

  • Verified
    Listing
  • +7Years
    With Us
Company name
MissyDress
Location
Contact number
0623055210
Working hours
  • Monday: 10:00 - 19:00
  • Tuesday: 10:00 - 19:00
  • Wednesday: 10:00 - 19:00
  • Thursday: 10:00 - 19:00
  • Friday: 10:00 - 19:00
  • Saturday: 9:00 - 20:00
  • Sunday: 9:00 - 20:00
Contact Person avadavis
Establishment year 2000
Employees 501-1000
E-mail address
Company description
MissyDress.nl, is een mode detailhandelaar die spannende mode, goed ontworpen en van uitstekende kwaliteit, biedt voor vrouwen en meisjes. Met de fabricage van een complete lijn aan Galajurken, Avondkleding, Feestjurken en jurken voor speciale gelegenheden komt met het succes de grote verantwoordelijkheid. We zijn verantwoordelijk ten opzichte van onze leveranciers, klanten en collega's om ervoor te zorgen dat onze producten worden geproduceerd onder aanvaardbare voorwaarden. Deze verantwoordelijkheid staat centraal in hoe we als bedrijf opereren.

Wat wij bieden

Grote keuze aan producten

Wij hebben duizenden producten voor onze klanten en elke dag worden er nieuwe producten toegevoegd aan de site. Onze innovatieve marketing afdeling zoekt constant naar modieuze jurken die voldoen  
Show more aan de vraag vanuit ons klantenbestand. Wij werken doorlopend aan het verbeteren van de kwaliteit van onze top producten tegen zeer lage prijzen!

Top Kwaliteit gegarandeerd

We verkopen alleen producten die gebaseerd zijn op hun uitstekende ontwerpen en bewezen betrouwbaarheid. Dus, de kwaliteit is gegarandeerd. Ons Kwaliteitscontrole-team voert grondige inspectie uit om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het product voldoet aan de internationale ISO-kwaliteitsnormen en elk product dat niet aan onze kwaliteitsnormen voldoet wordt teruggestuurd naar de fabrikant. Wij zijn er dus zeker van dat elk product een hoge kwaliteit heeft en geschikt voor u is.

Altijd lage prijzen

Omdat wij voornamelijk online verkopen, bieden wij 24 uur per dag 7 dagen per week service tegen aanzienlijk lagere kosten dan de traditionele detailhandelaren die winkelpanden hebben met hoge huurprijzen, lonen en distributie overheadkosten. Wij hebben die kosten niet, dus hoeven wij geen hoge marges door te berekenen die zij nodig hebben om hun bedrijven te ondersteunen.

Professionele verpakking & levering

Onze klanten zijn er altijd verbaasd over hoe snel zij hun bestelling van ons ontvangen, zelfs wanneer orders worden geplaatst in het weekend. Professioneel magazijnpersoneel zorgt goed en snel voor uw bestellingen en ook ervoor dat ze overeenkomstig onze hoge normen verpakt worden.

7 dagen retourneren en ruilen

Wij hebben retour- en ruilvoorwaarden in het geval dat de kledingstukken die u heeft ontvangen niet in orde zijn. U mag deze binnen de 7 dagen retoursturen voor een terugbetaling of omruiling, vanaf de dag dat u het stuk heeft ontvangen. Neem zo spoedig mogelijk contact op met onze Klantenservice in geval van ernstige schade of duidelijke kleurverschillen van het product dat u heeft ontvangen. Wij zullen uw verzoek om te ruilen of terugbetaling na bevestiging van onze fout regelen. Ga naar onze Retourvoorwaarden voor meer informatie.

Uw Privacy is belangrijk

Uw privacy en veiligheid is uitermate belangrijk voor ons. Ons doel is uw volledige tevredenheid en wij zullen uw informatie niet delen met anderen. Alle persoonlijke gegevens worden opgeslagen op onze goed beveiligde server.

Wij bieden u altijd Hulp

Uw tevredenheid is onze topprioriteit. Ons team staat klaar om u te helpen tijdens het winkelen bij ons. Als u een vraag hebt, kunt u die stellen aan één van onze online medewerkers van Klantenservice. Vraag hen naar nieuwe stijlen, kleuren en beschikbaarheid en of er een perfecte clutch is met de jurk die u bestelt.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag – van 9:00 tot 18:00 (gebaseerd op HKT tijdzone). Voor Nederland moet u 8 uren optellen.

Voor u, van ieder van ons bij onze online winkel - geniet van uw winkelervaring en heel veel geluk op uw grote dag! Bedankt en prettig winkelen.
Products & Services (3)
  • A-lijn Mouwloos Ronde Hals Korte Netto Jurken met Seizoen Lente,Zomer,Najaar Materiaal Net Neklijn Ronde Hals Silhouet A-lijn/Prinses Mouw Mo...
  • Korte TrouwjurkenSeizoen Lente,Zomer,Najaar,Winter Materiaal Kant Neklijn Hartvormig Decolleté Silhouet A-lijn...
  • Bruidsmeisjes Jurken
    Bruidsmeisjes Jurken
    Seizoen Lente,Zomer,Najaar Materiaal Kant Neklijn Decolleté Silhouet A-lijn/Prinses Mouw Mouwloos Verfraaiing Overige Taille Keizer Zoom/Trein Knie-Lengte Pakket Gewicht 1500.0000
    PRICE: 90

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from MissyDress or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for MissyDress is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP