Fruytier Lawyers in Business - Amsterdam

  • Verified
    Listing
  • +8Years
    With Us
Company name
Fruytier Lawyers in Business
Location
Keizersgracht 442, Amsterdam, Netherlands
View Map
Contact number
+31205210130
Mobile phone
+31205210130
Website address
Contact Person Marcel Fruytier
E-mail address
Location map
Company description
Fruytier Lawyers in Business helpt ondernemers succesvol te zijn.
De advocaten van Fruytier zijn uitstekend opgeleide, getalenteerde juristen. Ze snappen dat u niet zo’n fan bent van de ingewikkelde regels en de verhullende taal die het juridische vak kenmerken. Onze advocaten proberen het recht altijd zodanig toe te passen dat het in uw voordeel werkt. Vanuit een gedegen juridische achtergrond durven ze te improviseren en hebben ze het lef om het anders te doen. Als ze de oplossing van een juridisch probleem zien, creëren ze zelf de weg erheen. De ervaring leert dat die weg er altijd is, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Die ondernemende, creatieve instelling waarderen cliënten. Het kantoor helpt voornamelijk zakelijke cliënten, het merendeel afkomstig uit het MKB.

Fruytier  
Show more Lawyers in Business kent de wereld van de ondernemer en weet tegen welke juridische kwesties u aanloopt. Onze ervaren advocaten luisteren naar u, als ondernemer en als mens. Zij horen het probleem, zien de oplossing en handelen snel.

Fruytier Lawyers in Business is een advocatenkantoor dat al veertig jaar in oplossingen denkt (en niet in conflicten). Onze advocaten zijn gespecialiseerd in die rechtsgebieden die u als ondernemer het meest frequent tegenkomt. Voor adviezen over onderwerpen waar de advocaten niet in thuis zijn, werkt het kantoor samen met gespecialiseerde Partners in Business.

Products & Services (1)
  • ondernemingsrecht
    ondernemingsrecht

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Fruytier Lawyers in Business or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Fruytier Lawyers in Business is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP