FIT Krommenie Fysiotherapie

Company name
FIT Krommenie Fysiotherapie
Location
Kleine Beer 132, 1562VH Krommenie
View Map
Contact number
075-6210702
Listed in categories
Dry Cleaning
Dry needling
echografie
Fysiotherapie
Krommenie
Show more
manuele therapie
Location map
Company description
Fysiotherapie FIT Krommenie. We zijn een fysiotherapiepraktijk die door teamwerk en expertise adequaat inspeelt op de gezondheidsvragen van voornamelijk knie- rug- nek-schouderklachten. Door gerichte scholing, nascholing, het gebruik van protocollen en samenwerking binnen kennisnetwerken kunnen wij deze expertise (blijven) leveren. Samenwerken is het uitgangspunt binnen de praktijk. Is de expertise niet binnen de praktijk dan vinden we die buiten de praktijk in ons netwerk. Hierdoor wordt het mogelijk om in alle stadia (van preventie tot nazorg) van de klacht die begeleiding te geven die de cliënt nodig heeft voor het behoud van zijn/haar gezondheid. Een goede dienstverlening aan de cliënt is hierbij essentieel.Innovatie en ICT hebben een ondersteunende rol in onze manier van werken.  
Show more De kwaliteit van diensten is toetsbaar en transparant. We willen meer zijn dan het gemiddelde.Dit alles gedragen door een team wat plezier heeft en dit uitstraalt in zijn werk, zodat de cliënten zich in onze praktijk thuis voelen.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from FIT Krommenie Fysiotherapie or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP