Piano's Vleugels Eindhoven

Company name
Piano's Vleugels Eindhoven
Address
Aalsterweg 77/E, 5615CB, Eindhoven, Netherlands   View map
Phone
040-2125436

Reviews

This Company has no reviews. Be the first to share your experiences!
Write a Review

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Piano's Vleugels Eindhoven or nlyello.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.
Ask a Question

Company Details

Location map Get Directions
Aalsterweg 77/E, 5615CB, Eindhoven, Netherlands
Description
Piano's Vleugels Eindhoven is de voortzetting van het bekende familiebedrijf dat in 1935 werd opgericht door C. van Hoorn. Inmiddels is de derde generatie Van Hoorn in het bedrijf actief. Deze combinatie van zorgvuldig opgebouwde kennis en jeugdig elan staat garant voor professionele adviezen en een uitstekende service. Maar dat niet alleen: ons bedrijf wordt in de eerste plaats gekenmerkt door oprechte liefde voor dit tijdloze instrument. Een liefde die wij delen met onze klanten. Uw relatie met Piano's Vleugels Eindhoven is een kwestie van vertrouwen. En dus een kwestie van mensen. Achter Piano's Vleugels Eindhoven staan tweeling Marc en Monique van Hoorn, telgen uit de befaamde pianofamilie Van Hoorn uit Eindhoven. Marc van Hoorn neemt alle technische aspecten voor zijn rekening. Hij studeerde zeven jaar in Duitsland en behaalde in 1988 zijn diploma Klavierbaumeister. Daarna liep hij stage bij bekende fabrikanten als Steinway & Sons, Bosendorfer en Schimmel. Geen enkele piano of vleugel heeft voor hem nog geheimen. Een op-en top vakman, aan wie u uw instrumenten met een gerust hart kunt toevertrouwen. Monique van Hoorn is verantwoordelijk voor de commerciele aspecten. Ook zij is met piano's en vleugels opgegroeid. Inmiddels zit zij alweer vijftien jaar in het vak. Monique is als geen ander in staat uw wensen en gevoelens te vertalen naar een optimaal aanbod. Haar adviezen worden dan ook zelden in de wind geslagen. Samen met haar broer en met vader Ton actief op de achtergrond, zorgt zij ervoor dat Piano's Vleugels Eindhoven ervaren wordt als de absolute top in de bijzondere wereld van dit prachtige instrument.
Working hours
Add hours

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories and photos.

Update Info
REPORT LISTING

Related Companies to Piano's Vleugels Eindhoven


Airport Taxi Service ATS

Witte de Withstraat 22, 5612GD, Eindhoven

American Glamour Nails

Lardinoisstraat 4, 5611ZZ, Eindhoven

Cafetaria Vierrijk

Grassavanne 1, 5658EV, Eindhoven

Cibatax Eindhoven

Thorvaldsenlaan 12, 5623BN, Eindhoven

Docters Art

Kleine Berg 14, 5611JV, Eindhoven


Back to top