Woonzeker Makelaardij B.V. - The Hague

  • Verified
    Listing
Company name
Woonzeker Makelaardij B.V.
Location
Laan Van Meerdervoort 139 2517aw, The Hague, Netherlands
View Map
Contact number
0707074012
Working hours
  • Monday: 9:00 - 17:30
  • Tuesday: 9:00 - 17:30
  • Wednesday: 9:00 - 17:30
  • Thursday: 9:00 - 17:30
  • Friday: 9:00 - 17:30
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
Company manager Arnold Taal
Establishment year 2001
Employees 1-5
VAT registration 27138934
E-mail address
Location map
Company description
U heeft zich ongetwijfeld een mening gevormd n.a.v. verhalen van een collega, kennis of familielid over het reilen en zeilen binnen de makelaardij. Voor mij begint hier een grote uitdaging, nl. een andere aanpak, oftewel een persoonlijke aanpak. Dat is wat u van mij kunt verwachten. Vanaf 2001 in bezit van diploma en certificaten en een aantal jaar als zelfstandig ondernemer werkzaam in de makelaardij. Sinds begin 2007 ook aangesloten als lid van de branchorganisatie VBO en als Register Makelaar / Taxateur o.z. werkzaam omdat naar mijn mening makelaars voldoende bagage moeten hebben om hun werk goed uit te kunnen oefenen. Nu vanuit een fantastisch kantoor aan de Laan van Meerdervoort 139 werkzaam om onze groei door te kunnen zetten met behoud van de ons bekende werkwijze.

Het kopen van  
Show more een woning is emotie! Omdat ik mij niet laat leiden door de emotiefactor kan dat u vele duizenden euro's schelen in de aan- of verkoop van uw woning. Daarom bespreek ik graag met u de mogelijkheden om een juiste aanpak te hanteren zodat u zich kunt bezig houden met andere zaken zoals het regelen van de verhuizing of inrichten van de nieuwe woning.

Vindt u het ook zo fijn om een woning in de avonduren of op zaterdag te kunnen bezichtigen? Voor mij is dit geen bezwaar omdat mijn ervaring is dat de kijkers serieus en op hun gemak een goede indruk kunnen opdoen.

Ons werkgebied bestrijkt: Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam maar ook gemeente Westland. U kunt bij ons terecht voor een taxatierapport waarbij wij ook zijn aangesloten bij het register SCVM en NWWI. Als u een taxatie wilt laten verrichten voor NWWI kunt u hier klikken.

Benieuwd geworden naar mijn doortastende aanpak? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek om u duidelijk te maken hoe ik u in het aan- of verkoopproces kan begeleiden.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Woonzeker Makelaardij B.V. or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Woonzeker Makelaardij B.V. is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP