Zelfstandigen Bouw - Utrecht

  • Verified
    Listing
Company name
Zelfstandigen Bouw
Location
Middellandse Zee 15, Utrecht, Netherlands
Contact number
0348-439000
Working hours
  • Monday: 09:00 - 17:00
  • Tuesday: 09:00 - 17:00
  • Wednesday: 09:00 - 17:00
  • Thursday: 09:00 - 17:00
  • Friday: 09:00 - 17:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
Company manager Zelfstandigen Bouw
Establishment year 2021
Employees 1-5
E-mail address
Company description
Zelfstandigen Bouw komt op voor jouw belangen als zelfstandig ondernemer in de bouw. Naast onze diensten die jouw ondernemerschap versterken, mengen wij ons ook in de politiek. Want het belang van zelfstandig ondernemers wordt nogal eens over het hoofd gezien. Al 20 jaar zetten wij ons met passie en volharding in voor de zelfstandigen in de bouw. Dankzij ons contact met leden weten wij ook precies waar knelpunten liggen en problemen ontstaan. Wij zorgen ervoor dat jouw stem in Den Haag gehoord wordt. Door actief de politieke discussie te voeren en oplossingen te zoeken die goed voor jou zijn als zelfstandige. Zaken waar wij opkomen voor jouw belang zijn onder andere: Een betaalbare arbeidsongeschiktheidsvoorziening voor alle ondernemers; AOV Bouw Individuele rechtshulp en advies  
Show more Rechtszaak tegen het verplichte schilderspensioen Vrije keuze in zelf pensioen opbouwen voor zelfstandig ondernemers Lobby voor een simpel en betaalbaar parkeerbeleid door gemeentes Geen overbodige regels zoals bij de wet DBA en modelovereenkomsten zzp Behoud van zelfstandigenaftrek Verlaging van het btw-tarief in de bouw Nakomen van betalingsverplichtingen grote bouwbedrijven Ben je werkzaam als zelfstandig ondernemer in de bouw? Dan komt er van alles op je af. Zaken die het ondernemen soms knap lastig maken. Wij ondersteunen je en helpen je verder. Met diensten en activiteiten die jouw positie en ondernemerschap versterken. Onvermoeibaar. Altijd in jouw belang. Zodat jij je met je vak bezig kunt houden.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Zelfstandigen Bouw or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Zelfstandigen Bouw is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in
Last update on

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP