Top Etiketten - Amsterdam

  • Verified
    Listing
  • +3Years
    With Us
Company name
Top Etiketten
Location
Redstone Road, Narberth, Dyfed, Wales, SA67 7, GBR, Amsterdam, Netherlands
Establishment year 2017
Employees 11-15
Company description
Top Etiketten: Zelf etiketten maken en bestellen

Zoek je etiketten of naamstickers om spullen in je huis of kleding te labelen? Kijk dan op topetiketten.nl. Via Top Etiketten ontwerp en bestel je gemakkelijk gepersonaliseerde kledinglabels en naamlabels. Denk aan etiketten om op stof te naaien, naamlabels en stickers maar ook aan wasetiketten en onderhoudslabels. Kies een kleur, geef een eigen tekst in, selecteer eventueel een mooie afbeelding en bestel je etiketten. Je customized labels worden binnen 48 uur verstuurd. Heb je niet zo veel kledingetiketten nodig? Een klein aantal kledinglabels bestellen is geen probleem. Je kunt eventueel ook korting krijgen als je grote hoeveelheden etiketten bestelt.

Etiketten met naam voor een opgeruimd huis
Etiketten en naamlabels zijn ideaal  
Show more voor het organiseren van spullen in je huis. Gebruik labels om snel dingen te kunnen vinden in keuken, de kinderkamer, de schuur, enzovoorts. Label de spullen in je koelkast of voorraadkast met mooie etiketten. De zelfklevende labels van Top Etiketten kunnen gewoon in de vaatwasser en de magnetron. Of bevestig etiketjes met naam aan kinderkleding, knuffels, sportkleding, handdoeken en linnen om te voorkomen dat je spullen kwijtraakt. Kies uit instrijklabels en etiketten die je innaait.

Gepersonaliseerde cadeaus
Een customized tas is altijd een leuk cadeau. Op Top Etiketten vind je stoere schooltassen met naam voor kinderen. Ook kun je hier terecht voor gepersonaliseerde sporttassen en gymtassen. Of maak een zelfgemaakt cadeau nog persoonlijker met een unieke naamlabel, of met cadeaulint voorzien van je eigen tekst.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Top Etiketten or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Top Etiketten is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP