Evenses

Verified Profile
Company name
Evenses
Address
Oudeschans 85-4, Amsterdam, Netherlands
Phone Number
+31857920202
Establishment year 2010
Employees 26-50

Reviews

0.0

0 Reviews
Write a Review
This Company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

0
Questions
Ask a Question
Have questions? Get answers from Evenses or nlyello.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Description
Van uw speciale gelegenheid een geweldig feest maken die u en uw gasten zich blijvend zullen herinneren. Dat is ons doel en de reden waarom wij dit werk met veel plezier doen.

Wij zien het als onze taak om het best passende entertainment te bieden voor uw feest. Dit achterhalen we door samen te kijken naar uw gelegenheid, uw wensen en het budget waarvoor u wenst te slagen.

Gelegenheden waar we entertainment voor verzorgen lopen uiteen van kleine verjaardagen, bruiloften met 150 gasten tot grote bedrijfsfeesten en festivals. Het aanbod van de artiesten die u bij ons kunt boeken is breed. Dit zijn o.a. coverbands. Dj's, zangers, bekend artiesten en komische acts.

De artiesten waar wij mee samen werken worden door ons gescreend op professionaliteit, uitstraling en kwaliteit. Met de meeste bands, dj's en artiesten werken we al meerdere jaren samen. Hierdoor kunnen wij instaan voor hun kwaliteit. U heeft de zekerheid dat de artiesten die u boekt professioneel zijn en er een fantastische ervaring van maken.

We vinden het belangrijk dat de organisatie en het feest zorgeloos voor u verlopen. Daarom kunt u 7 dagen per week kosteloos contact met ons opnemen voor vragen en advies. Belangrijke details lopen wij met u en de artiest na. Denk aan de benodigde geluidstechniek, de op- en afbouw tijden en uw wensen. Als de artiest onverwachts niet kan optreden, bijvoorbeeld door ziekte, dan zorgen we altijd voor een minimaal gelijkwaardig alternatief. Wij leveren altijd.

U kunt direct contact met ons opnemen of onze website raadplegen voor het zoeken naar artiesten. De profielen van het entertainment bevatten video's, foto's en een biografie. Hiermee willen we u een zo goed mogelijk beeld geven van de artiesten die u bij ons kunt boeken. Daarbij durven we u te beloven dat de live ervaring nog een stuk indrukwekkender is dan wat we online kunnen overbrengen!

Heel graag helpen we u met een zorgeloze organisatie van uw geslaagde gelegenheid. Met de ervaring van duizenden feesten en een klantbeoordeling van 9,2 durven we te stellen dat we onze slogan waarmaken.

Het brengen van het plezier van entertainment is waar we het voor doen. Mogen wij u hier ook bij helpen?

Verified Business

Evenses - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: October 2020 - View Status


Related Companies to Evenses


All Star Entertainment

IJburglaan 289, Amsterdam

Simon Christiaanse Architectuur

Muldersweg 3, Ruurlo, Amsterdam

MokumEvents

Herengracht 340, Amsterdam

All Star Entertainment

IJburglaan 289, 1086ZJ, Amsterdam

Amsterdams Marionettentheater

Nieuwe Jonkerstraat 8, 1011CM, Amsterdam

Athene Eetcafé Restaurant

Weesperzijde 42, 1091EE, Amsterdam

Braziliaans Restaurant Samba Kitchen

Ceintuurbaan 63, 1072EV, Amsterdam

Contra 73 Bar Bistro

Camperstraat 26, 1091AG, Amsterdam


BACK TO TOP