Partytentenshop - Weststellingwerf

  • Verified
    Listing
  • +6Years
    With Us
Company name
Partytentenshop
Location
Idzardaweg 51c, Ter Idzard, Weststellingwerf, Netherlands
Contact number
0561-744010
Working hours
  • Monday: 9:00 am - 11:00 pm
  • Tuesday: 9:00 am - 11:00 pm
  • Wednesday: 9:00 am - 11:00 pm
  • Thursday: 9:00 am - 11:00 pm
  • Friday: 9:00 am - 11:00 pm
  • Saturday: 9:00 am - 11:00 pm
  • Sunday: 9:00 am - 11:00 pm
Contact Person Linda van den Berg
Establishment year 2008
Employees 1-5
E-mail address
Company description
PARTYTENTENSHOP - UW FEEST BEGINT HIER
Onze partytenten kunnen opgedeeld worden in twee soorten: de Easy Up, opvouwbare partytent en de buizenvariant, die u zelf in elkaar moet zetten.
Alle Easy Up tenten hebben een waterdicht polyester tentdoek (geen plastic!) en worden gratis geleverd inclusief alle zijwanden en een draagtas. De buizenvariant heeft een plastic waterdicht dakdoek en is een voordelig alternatief voor uw feestje of barbecue! Onze Easy Up partytenten zijn verkrijgbaar in de maten 2x2, 2,5x2,5, 3x3, 4,5x3 en 6x3mt en zijn erg eenvoudig op te zetten . Sinds een aantal jaren hebben we tevens onze eerste zeshoekige partytent te koop met een doorsnee van 3,5 meter. Net even anders, veel ruimte en nog opvouwbaar ook! Behalve voor feestjes en bbq’s zijn onze producten ook zeer  
Show more geschikt voor evenementen, markten en braderieën. Bij Partytentenshop bent u niet alleen voor kwaliteit Easy Up Partytenten aan het goede adres! Ook op het gebied van tunnelkassen zijn wij de webshop voor u. Onze producten zijn jarenlang ontwikkelt en verbetert, zodat we u een super product kunnen leveren voor een hele scherpe prijs! Onze tunnelkassen zijn inmiddels verkrijgbaar in de maten 3x2x2mt, 4x2x2mt, 5x2x2mt of 6x3x2mt, allen met een hoogte van maar liefst 2 meter. Dit maakt ze hoog genoeg voor de meeste tuinierders om rechtop te kunnen staan! Geen zere rug meer, of gebogen moeten werken! Ventilatie raampjes en twee deuren (aan voor -en achterkant) zorgen voor een flexibele werk -en groei omgeving voor u en uw tunnelkas gewassen. Ook in deze categorie hebben we twee soorten: gegalvaniseerde frames en ongegalvaniseerde frames! Voor alle tunnelkassen en party tent producten geldt Gratis Levering in heel Nederland, België en Duitsland! Betrouwbaar, kwaliteit, vakmensen en goede service en snelle levering! Naast deze webshop hebben wij ook 3 andere webwinkels. KinderKamer-Shop KliklijstShop en Radiatorombouw-Shop. Zie onze nieuw aanbieding pagina voor de beste deals. Al tien jaar zijn wij ook de nummer 1 van Nederland in Tunnelkassen, in maten van 3 meter tot onze mega 6m tunnelkas.GRATIS verzonden in Nederland en België. Van Heerenveen tot Heerlen , uw feest begint hier.Bij partytentenshop kan je de alle kleinste partytent tot de alle grootste feesttenten kopen, en ook natuurlijk zonder verzendkosten in Nederland en België.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Partytentenshop or Yelu Netherlands users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Partytentenshop is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on Yelu Netherlands - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP