PartyKoning

Verified
Listing
Company name
PartyKoning
Address
steurkreek 4, Spijkenisse, Netherlands
View Map
Phone Number
010-3074826
Contact Person
PartyKoning
Establishment year 2016
Employees 6-10
Company manager PartyKoning

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from PartyKoning or nlyello.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Company Details

Location map
steurkreek 4, Spijkenisse, Netherlands Get Directions
Description
PartyKoning is de leukste attractieverhuurder uit Spijkenisse. PartyKoning is ook de enige attractieverhuurder die in heel Nederland uw springkussen,popcornmachine, suikerspinmachine of ander feestmateriaal kan leveren.

Kwaliteit en Veiligheid

PartyKoning verhuurd enkel attracties van de hoogste kwaliteit, al onze springkussens en attracties zijn gekeurd aan de hoogste Europese norm. Onze attracties zijn gekeurd door het Liftinstituut, AIB Vincotte en Tüv Nederland. PartyKoning biedt een ruim aanbod aan goed onderhouden en relatief nieuwe attracties.

Prijs en Kwaliteit

Onze klanten beoordelen onze prijs kwaliteit verhouding als goed of vaak zelfs als zeer goed. wij leveren de beste producten tegen een prijs waar je blij van wordt, dat is de gedachte. U kunt bij PartyKoning zeer voordelig de leukste attracties in de regio huren. Al onze prijzen zijn exclusief 21% btw. Wij streven een hoge kwaliteit van onze producten na en werken enkel met de beste materialen. Onze producten zijn duurzaam, betrouwbaar en veilig. We doen ons best om onze prijzen zo laag mogelijk te houden maar leveren hierbij nooit in op kwaliteit of veiligheid. 

Service

Service is een van de zaken waar PartyKoning voor staat, onze klanten komen niet voor niets ieder jaar weer bij ons terug. De wens van de klant staat bij ons centraal, wij zorgen ervoor dat u op uw feest geen onnodige zorgen heeft. We maken duidelijke afspraken en zorgen ervoor dat u vanaf het eerste contact tot zelfs na het feest op een professionele manier geholpen wordt. Ook op zondag staan bij bijvoorbeeld voor u klaar!
PartyKoning is flexibel, betrouwbaar en behulpzaam.

Onze Klanten

98% van onze klanten geeft aan tevreden of zeer tevreden te zijn over PartyKoning, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service weten steeds meer klanten PartyKoning te vinden. Veel van onze klanten komen ook ieder jaar weer bij ons terug en wij zijn trots dat we onze klanten ieder jaar weer van dienst mogen zijn met de leukste producten. PartyKoning levert in heel Nederland.

Plezier voor de klant staat bij ons centraal, dit ziet u niet alleen terug in ons assortiment maar echt in alles! PartyKoning staat voor verhuur met een glimlach. Bij PartyKoning huurt u altijd de mooiste en de nieuwste attracties. Plezier en vrolijkheid wordt bij ons gecombineerd met service en profesionaliteit.

PartyKoning = Feesten als een KONING!

Verified Business

PartyKoning - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: January 2018 - View Status


Related Companies to PartyKoning


All Star Entertainment

IJburglaan 289, Amsterdam

Bean There Surinaams Eetcafe

Muiderstraatweg 2/2a, 1111 PS, Diemen, Amsterdam

Striptease Nederland

Strogeelstraat 1, Almere

Wijnfort Jutphaas

Fort Jutphaas 3, Nieuwegein

Kingdom of Colors B.V.

Mastwijkerdijk 108,3417 BT, The Netherlands, Montfort

Aero Balloons

't Oost 56, 8431LK Oosterwolde fr

Balloons Manifold

Oude Kanonsdijk 50, 7205AR, Zutphen

BACK TO TOP